Информация за доставка

Доставка и плащане

 

Поръчки

 

След постъпила поръчка от Купувач в on-line магазина, наш консултант ще я обработи. Купувачът ще получи e-mail за успешни направена поръчка, както и нейния номер. Също така, ще получи и обаждане от наш сътрудник до 48 часа след като е направена поръчката.

Поръчките, получени до 15.00 часа в делничните дни, се обработват същия ден. Поръчките, направени след 15.00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки, постъпили в съботни и неделни дни или по официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

Срок на доставка: до 3 работни дни след обработване на постъпилата поръчка.

 

За доставка на закупените от нас стоки, оn- line магазинът 4seasonsline.bg използва услугите на куриерска компания „Еконт“.

 

Цени и условия на доставка:

 

Има две опции, от които Купувачът може да се възползва, за да получи закупените от него стоки:

 

Услуга „до врата“. Тази услуга включва доставка до врата на заявен от Вас точен адрес.

Услуга „до офис на Еконт“. Услугата включва доставка до избран офис на Еконт, където на място Купувачът трябва да извърши плащането и получи своята покупка.

Забележка: За да може поръчката Ви да стигне безпроблемно до Вас, е необходимо в полето "Коментари/ забележки" да въведете конкретен период от време (ден/ час), в който можете да я получите, както и да посочите други изисквания към поръчката и доставката, в случай, че има такива.

Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения от него адрес в посочения срок, или не отиде до посочения офис на куриерската фирма, така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, оn- line магазинът 4seasonsline.bg се освобождава от задължението да изпълни заявената поръчка.

 

За поръчки над 200 лева, доставката е безплатна.

 

Плащане:

Заплащането на поръчаната стока следва да се извърши по два начина, като при никоя от двете опции не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

1. С „наложен платеж” - плащане в брой на място на куриера при доставката;

2.  С кредитна или дебитна карта при получаван на пратката.

 

Условия за връщане на закупената стока:

 

Съгласно ЗЗП, Потребителят има право да замени или върне закупената стока в до 7 дневен срок от получаването й, при условие, че е запазен търговският й вид. Разходите по връщане на стоката са за сметка на Купувача.