Поверителност на личните данни:

Последна промяна: 19.05.2018

 

 

Компанията 4 Seasons Line е регистриранa като администратор на лични данни съгласно изикванията на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите потребители с оглед обслужването Ви като клиенти и дейността на on-line магазина, както и за осъществяване на връзка с Вас.

 

4seasonsline.com има изключително сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в Интернет. Чрез този документ ние представяме нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребители на нашия уебсайт.

 

Вие или Вашият - означава "Вие" като посетител или като потребител на уебсайта 4seasonsline.bg. Ние, наш, нас или  Нашият сайт означава 4seasonsline.bg.

 

РАЗДЕЛ 1 - КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

 

Когато попълвате формуляри на нашия сайт, ние събираме определена информация свързана с Вас за успешното изпълнение на Вашата поръчка. Това включва информация, доброволно предоставена от Вас след регистрациа в нашия сайт, за да можете да осъществявате поръчки, да се абонирате за наши услуги, да публикувате мнения, да се свържете с нас или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

 

Информацията, която събираме от Вас, може да включва; Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, факс, IP адрес, местоположение, име на фирма, пол, възраст, избрания от вас интернет браузър и устройство, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно. Детайли за вашите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.

 

 

 

РАЗДЕЛ 2 - ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

Информацията, която събираме от Вас, може да бъде използвана когато се регистрирате, направите покупка, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

 

- Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много;

- Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.

- Да Ви обслужваме по-добре в отговор на Вашите искания за обслужване на клиенти;

- Да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта;

- За бързо обработване на транзакциите;

- Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти;

- Да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания);
- Да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.

 

Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook или GoogleАdWords.

Ще предприемем мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

 

 

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

Нашият уебсайт се сканира редовно за пропуски в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно.

 

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, разполагащи със специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви. Относно сигурността,  при въвеждане и извършваната комуникация между Вас и нас, както и всяка чувствителна информация която предоставяте се осигурява чрез използване на Secure Socket Layer SSL сертификат за криптиране на връзката между нашия сървър и сървъра на обслужващата ни куриерска фирма. Кодираната връзка може да разпознаете в реда на адреса на браузъра си, когато се промени от “http://” на “https://” и се покаже икона на катинар в адресната лента на браузъра Ви.

 

 

Имплементираме различни мерки за сигурност, когато даден потребител направи покупка, въведе информацията си и получи достъп до сайта ни, за да запазим безопасността на Вашата лична информация. 

 

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

При регистрация и покупка на нашия сайт, Вашата информация може да бъде използвана за маркетингови цели и ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или се отпишете сами като ни изпратите заявка ръчно на имейл адрес office@4seasonsline.com, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

 

За всички други цели, 4 Seasons Line съхранява личните данни на потребителите толкова дълго, колкото е необходимо, за да бъдат постигнати целите, посочени в тази Политика за личните данни, или за да бъдат спазени изисквания на законодателството.

 

С оглед изпълнение на задълженията ни, произтичащи от данъчното и счетоводното законодателство, данни за всеки потребител се съхраняват за период от 11 години, считано от извършване на последната доставка по направена поръчка от клиента и доколкото клиента няма неплатени задължения към 4 Seasons Line. След изтичане на сроковете за обработка на лични данни, същите се анонимизират или се изтриват/унищожават, освен ако:

- са необходими за висящо съдебно, арбитражно, административно или изпълнително производство, или при постъпила жалба от съответния потребител, която следва да бъде разгледана от 4 Seasons Line;

- съответният потребител е упражнил правото си да поиска ограничаване на обработването на лични данни, отнасящи се за него/нея;

 

4 Seasons Line полага усилия в знак на това, че обработваните лични данни за потребителите се актуализират (и при необходимост се коригират), както и че не се съхраняват данни, които не са необходими за постигане на целите, описани по-горе.

 

 

РАЗДЕЛ 5 - ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

Вашата лична информация може да бъде оповестена в случай ако сме задължени от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.

 

ВАЖНО: 4 Seasons Line има задължението да опазва в тайна личните данни, да не ги използва за цели, различни от горепосочените, нито да ги предоставя, продава или дава под наем на трети лица с изключение на законовите разпоредби и работа с наши контрактори с цел Вашето обслужване. 

 

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

 

Вие имате право по всяко време да поискате от нас копие от информацията, която съхраняваме за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля изпратете ни имейл на следния адрес.

 

Имейл: office@4seasonsline.com

 

Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.

 

 

РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно на нашия сайт.

 

РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

 

Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с нас на имейл: office@4seasonsline.com